BCB Computer
Alapítás ideje: 1998
Székhely: H-3580 Tiszaújváros, Deák tér 1.
Telephely(üzlet): H-3580 Tiszaújváros, Szt. István u. 29/d

Cégünk számítástechnikai alkatrészek forgalmazásával,
valamint szerviz-szolgáltatással foglalkozik.


A BCB Computer megalapítását elsősorban a vevők emberbarát kiszolgálása ihlette. Talán nem ez a gyakori, hiszen valljuk be: mindent a pénz mozgat.

Nem szeretnénk álszentnek látszani, hogy minket ez nem érdekel, de valójában egy olyan üzletet akartunk kialakítani, ahol úgy szolgálunk ki, ahogyan azt mi várnánk el az ügyfelek helyében.

Bevalljuk, hogy erőfeszítéseink ellenére - az elért sikerek mellett - negatív visszhangokat is hallunk magunkról. Ezeket mi vállaljuk, de mindig törekszünk a hibáinkból tanulni. Talán ez a hozzáállás teszi, hogy ügyfeleink többsége pozitívan gondol ránk és visszatér üzletünkbe.

Nagyon sok élményt és tapasztalatot szereztünk erről, és a sok kedves szó, amit még a karácsonyi forgatagban is kaptunk egy-egy vevőtől, ezt támasztja alá.

"Tudom, hogy ha ide bejövök, akkor a kiszolgáláson kívül mindig kapok néhány jó szót és egy mosolyt!" - vallja egy kedves idős hölgy, aki mára törzsvásárlónkká vált.
Persze volt ennek ellenkezője is.

"Hogyan lehet így kiszolgálni a vevőket? Még a telefont sem képesek felvenni, már háromszor hívtam magukat!"
Többször elhangzott ilyen is, olyan is. De ne feledje: emberek vagyunk mi is, kedves Vevő! Mi is hibázunk, mint Ön, és teszünk jó dolgokat, mint Ön. Hiszen az eladónak is van lelke és lehet rossz napja is. A végső véleményt, ami az üzletről és rólunk kialakult, mi csak formálhatjuk, de Ön mondja ki. Mi azon dolgozunk, hogy a termékeken felül valami olyan többlet-szolgáltatást nyújtsunk a vevőnek, hogy a vásárlás öröménél többel távozhasson, és természetesen ezekért visszatérjen hozzánk.

Lehet, talán furcsának találja, hogy a megszokott céginformációk helyett inkább egy személyes hangvételű bemutatkozást talált, de nem hisszük, hogy a Kedves Olvasót a nyers számadatok és a saját magunk "fényezése" érdekelné.

Eredményeinket tekintve sikerült elérnünk, hogy a BCB Computer név ismert és reméljük többségében elismert név legyen Tiszaújvárosban! Sikerült fejlődést produkálnunk, hiszen a "garázsboltból" kialakítottunk egy - a véleményünk szerint - színvonalas üzletet.

De talán eredmény az is, hogy a mai napig "életben vagyunk" és a nehézségek ellenére is képesek vagyunk fejlődni és biztosítani a vevők elégedettségét.

Bemutatkozásunk végén megköszönjük az időt amit rövid "levelünknek" szentelt és kérjük, hogy az elkövetkezendő időben is tiszteljenek meg minket építő kritikájukkal!

És ne feledjék: a dicsérő szó is jól esik minden kollégánknak, akik azon dolgoznak, hogy Önök elégedettek legyenek minden alkalommal mikor hozzánk betérnek!


Tisztelettel:
Berta Gábor és Czene Attila